Hämähäkki poistaa pelot – söpö otus halutaan nyt elokuvatähdeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Araknofobiasta kärsivät ihmiset joutuvat äärimmäisen pelon valtaan hämähäkkejä kohdatessaan. Todellisuudessa hämähäkin ovat hyödyllisiä eläimiä, jotka voivat näyttää läheltä tarkasteltuna söpöiltä karvaturreilta. Nyt animaatiohämähäkki Lucas valtaa nettiä.

Joshua Slice on luonut animaation suloisesta hämähäkistä, jonka suuret silmät killittävät ihastuttavina. Hän on luonut hämähäkin animaatioelokuvan tähdeksi. Mies palkkasi sukulaispoikansa ääninäyttelijäksi antamaan hämähäkin persoonallisuudelle loppusilauksen.

Slicen hämähäkkivideo leviää parhaillaan ympäri nettiä ja on kerännyt muutamassa päivässä lähes miljoona katselukertaa. On suoranainen ihme, mikäli animaatioelokuvia tuottavat tahot eivät ota Lucas-hämähäkistä kertovaa elokuvaa työn alle. Ihmiset rakastavat söpöä kahdeksanjalkaista kaveria, ja jopa araknofobiasta kärsivien sydämet ovat heltyneet Lucasille.