Temptation Islandin Jonnelta uusi single: Mr Elämänpeli – Jäitä Hattuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset saivat taannoin viime keväänä Temptation Island Suomi -realitysarjaa, jossa yksi kilpailijoista oli Jonne. Hänestä muodostui tuotantokauden aikana lähes ikoninen hahmo, jonka mielipiteet, lausahdukset ja analyysit saivat suuren suosion. Hän lanseerasi samalla myös termin Elämänpeli.

Sittemmin Jonne ryhtyi artistiksi ja valitsi artistinimekseen Mr. Elämänpeli. Hänen esikoissinglensä #Elämänpeli julkaisiin kesäkuussa. Nyt vuorossa on toinen single, joka on jääkiekkohenkinen Jäitä hattuun (Peli auki). Kappaleen musiikkivideo on juuri julkaistu YouTubessa. Jonne kommentoi taannoin uraansa Staralle.

Mr. Elämänpeli – Jäitä hattuun

– Pääsen nyt kertomaan ihmisille mun tarinaa ja onko kaikki niin mustavalkoista kuin miltä se on näyttänyt Temppareissa. Koskaan ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan, joten kaikki kortit pitää käyttää ja kivet kääntää. Kaikesta on hyötyä elämässä, Jonne kertoi.

– Lyödään näitä sinkkuja nyt eteenpäin. Jos sinkku menestyy, niin voidaan alkaa työstää musaa enemmänkin. Jos se on floppi, niin kannattaako uraa jatkaa, jos sillä ei maitoa pysty ostamaan kaupasta. Sitten kannattaa tehdä jotain muuta. Kaikki on omakustanteisia juttuja.

Temptation Islandista tutulle Elämänpeli-termille kuuluu Jonnen mukaan hyvää, sillä hän on rekisteröinyt sen tavaramerkiksi. Tulossa on siis kokonainen #Elämänpeli-tuoteperhe.

– #Elämänpeli on brändätty ja itse olen rakentanut koko setin, joka kattaa ihan kaiken perseestä perämoottoriin. Paidat, baseball capit, huivit ja ilmeisesti tulossa on vielä luokattoman hyvännäköisiä spinnereitä. Paljon on vetoja ja suunnitelmia työn alla. Tarkoitus on ehkä yhtiöittää koko homma. Kaikki on kuitenkin vielä auki. Päivä kerrallaan mennään, joten aika näyttää.