Temptation Islandin Jonne ryhtyi artistiksi – katso tästä #Elämänpeli -musiikkivideo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset saivat taannoin seurata Temptation Island Suomi -realitysarjaa, jossa yksi kilpailija oli Jonne. Hänestä muodostui tuotantokauden aikana lähes ikoninen hahmo, sillä Jonnen mielipiteet, lausahdukset ja analyysit saivat suuren suosion. Yksi uusista termeistä oli Elämänpeli.

Nyt Jonne on ryhtynyt artistiksi ja valinnut artistinimekseen Mr. Elämänpeli. Myös hänen juuri nyt julkaistu esikoissinglensä on nimeltään #Elämänpeli. Jonne kertoi uunituoreesta esikoissinglestään ja muista kuulumisistaan eilen Staran haastattelussa, jonka voit lukea kokonaisuudessaan tästä.

– Keikkoja ollaan pykäämässä ja kiertue tulee varmasti jossain kohdassa. Yritetään saada loppukesään paikkoja lukkoon ja vilinää ja vilskettä. Jos sinkku menestyy, niin voidaan alkaa työstää musaa enemmänkin. Jos se on floppi, niin kannattaako uraa jatkaa, jos sillä ei maitoa pysty ostamaan kaupasta. Sitten kannattaa tehdä jotain muuta. Kaikki on omakustanteisia juttuja, Jonne kertoi haastattelussa.

Jonnen mukaan hänen faniensa kannattaa suunnata 4. heinäkuuta, eli Yhdysvaltojen kansallispäivänä, Helsingin Kaivohuoneella järjestettävään tilaisuuteen.