Asemiehet iskivät leipomoon – ryöstäjä jakoi donitseja silminnäkijöille

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Texasissa todistettiin taannoin epätyypilliseen tapaan edennyttä ryöstöä. Ryöstäjät eivät varastaneet ainoastaan itselleen, vaan yksi heistä jakoi donitseja tapahtunutta seuranneille asiakkaille.

Aseistetut ja kasvonsa peittäneet miehet iskivät Houstonin Shipley Do-Nuts -leipomokahvilaan keskellä päivää. Ryöstäjät vaativat myyjää antamaan heille käteistä ja varastivat jonossa olleiden asiakkaiden puhelimia.

Yksi ryöstäjistä hyppäsi tiskin taakse napatakseen esillä olleita donitseja. Sen sijaan että mies olisi pitänyt ne itsellään, päätti hän ryhtyä moderniksi Robin Hoodiksi ja antaa leivonnaiset pöydässä istuneille asiakkaille.

Hämmentävä tilanne ikuistui Youtubessa sittemmin levinneeksi videoksi turvakameran toimesta. ABC 13 -uutissivuston mukaan poliisi etsii edelleen donitsikahvilan kolmea ryöstäjää.