Drew Barrymore poseerasi meritähden kanssa – someraivo repesi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Drew Barrymore on saanut somevihaa osakseen poseerattuaan elävän meritähden kanssa kuvassa. Barrymore oli huomannut, että hänen huulipunansa sävy sopii täydellisesti meritähden väritykseen. Niinpä hän oli nostanut sen akvaariosta kasvojensa vierelle ja poseerannut meritähden kanssa Instagramia varten.

Kommentoijat eivät pitäneet siitä, että näyttelijä oli siirtänyt meritähden akvaariostaan ja kosketellut sitä. Moni jätti naiselle vihaisia kommentteja, mutta näyttelijätär päätti olla kuitenkin lannistumatta niistä. Drew Barrymore päätti mielensä pahoittamisen sijaan mennä kampaajalle.

Barrymore julkaisi seuraavana päivänä kanavallaan kuvan kampaajakäynniltään. Kuvan yhteydessä nainen kirjoitti seuraajilleen: ”Eilen näin kommenttikentässäni ilkeitä, julmia ja rumia kommentteja. Ne loukkasivat minua. Tiedättekö mitä naiset tekevät kun heitä loukataan? He nostavat itsensä ylös, käyvät kampaajalla ja sipaisevat huulilleen huulipunaa”.