Idols-huuma kasvaa – meneekö voitto Ouluun tai Porvooseen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu laulukilpailu Idols on saanut viime aikoina jälleen suomalaisia televisioiden ääreen jännittämään koelaulajien ja jatkoon päässeiden puolesta. Nyt kilpailu alkaa olla jo loppusuoralla, kun viisi semifinalistia on viimein selvillä.

Kahvipöydissä veikkaillaan parhaillaan jo kovasti kilpailun voittajaa, joka tullaan valitsemaan lopulta peräti 2.000 hakijan ja 700 koelauluihin valitun joukosta. Ennakkosuosikin viittaa ei ole laskettu selvästi yhdenkään kilpailijan harteille, joten kisa tulee olemaan tiukka loppuun saakka.

Eräs kansainvälinen peliyhtiö veikkaa parhaillaan kilpailun voittajaksi oululaista Julia Rautiota. Vain aavistuksen hänen perässään tulee 16-vuotias porvoolainen Leevi Salonen. Epätodennäköisimmät voittajat ovat yhtiön mukaan Lotta-Maria Heinonen, Anniina Timonen ja Tiia Laakso.

Tästä eteenpäin Idols-ohjelmaa esitetään Nelosella kerran viikossa perjantaisin. Ensimmäisessä suorassa lähetyksessä teemana oli Antti Tuiskun tuotanto.