Laulaja Sian alastonkuvaa kaupattiin faneille – julkaisi sen itse ilmaiseksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Sia on tunnettu viime aikoina tyylistä, jossa hän ei paljasta kasvojaan laisinkaan. Sian kasvoilla nähdäänkin yleensä mustavalkoinen peruukki, jonka pitkät etuhiukset yltävät naisen ylähuuleen saakka.

Nyt yksityisyyttään rakastavan tähden alastonkuva on vuotanut verkkoon. 41-vuotias Sia oli saanut tietoonsa, että hänen alastonkuvaansa yritetään kaupata hänen faneilleen kovaan hintaan. Naisesta oli onnistuttu saamaan valokuva, jossa nähdään naisen alaston vartalo takaa päin.

Sia ei jäänyt neuvottomaksi vaan päätti julkaista kuvan itse. Hän julkaisi kuvan Twitterissä tiistaina, ja tähän mennessä kuva on saanut suuren suosion. Nettihitiksi noussut nakukuva on jaettu 190.000 kertaa ja sitä on tykätty 620.000 kertaa.

Sia julkaisi itse myynnissä olevan kuvan kaikkien nähtäväksi hänen Twitter-kanavallaan. Sia kirjoitti kuvan yhteyteen: ”Joku yrittää ilmeisesti myydä alastonkuvia minusta faneilleni. Säästäkää rahanne, koska tässä kuva on ilmaiseksi. Joka päivä on joulu!”.