Moottoripyöräilijät ihmettelivät bensiinin katoamista – syyllinen oli bensariippuvainen apina!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Joukko intialaisia moottoripyöräilijöitä osasi tuskin aavistaa, minkälainen taho varasti heidän kulkuneuvojensa polttoainetta. Asialla oli nimittäin bensan makuun päässyt apina.

Intian Panipatissa asuvat kauppiaat ihmettelivät toistuvasti, mihin heidän ajoneuvoina toimivien moottoripyörien bensiini katosi mystisellä tavalla. Niinpä he päättivät selvittää oliko asialla kenties bensaivaras.

Moottoripyöräilijöiden epäilys osui oikeaan, mutta varas oli taatusi ennalta-arvaamatonta sorttia. Kyseessä oli pienikokoinen apina. Eläin oli odottanut ihmisten häipyvän paikalta, irrottanut moottoripyörien polttoaineputken ja alkanut juomaan niiden bensiiniä.

Apinan uskotaan olleen riippuvainen polttoaineen aiheuttamasta päihtymystilasta. UPI-uutistoimiston mukaan se ei suostunut syömään sille tarjottuja banaaneja tai pähkinöitä. Eläimen kerrotaan lopettaneen bensan varastaminen sen jälkeen, kun apina häädettiin toistuvasti pois parkkipaikalta.