Nyt on autossa alapäätä! Naisen kampaus meni uusiksi

Autot Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ympäri maailmaa autojen tuunauksessa harrastetaan menopelin äänentoiston virittämistä huippuunsa. Yleensä se tarkoittaa myös desibelien kasvamista, ja parhaissa tapauksissa hiukset hulmuavat auton sisällä. Nyt vahvistimet loihtivat naiselle kuitenkin aivan uuden kampauksen.

Videolla nähdään hauska tilanne, jossa nainen istuu ilmeisesti poikansa auton kyytiin. Nuoret miehet laittavat musiikin soimaan, eikä mene aikaakaan kun naisen hiukset alkavat bassotaajuuksien voimasta leijailemaan ilmassa. Yllättäin vahvistimien aiheuttama liike muuttuu kuitenkin niin vahvaksi, että naisen hiukset heiluvat kuin kovemmassakin hevikonsertissa.

Monet ovat nähneet hidastettuja videoita, joissa esitellään vahvistimien aikaansaamaa liikettä. Videoilla kaiuttimien päälle tai sisälle on aseteltu ruokia, juomia tai maalia, jotka alkavat aina tanssahtelemaan musiikista syntyvän värinän voimalla kaiuttimen päällä. Tämä vahvistin oli kuitenkin niin äärimmilleen viritetty, että se lähes repi naiselta hiukset päästä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.