Blac Chyna perääntyi – syyttää enää kahta Kardashiania

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realityohjelmasta julkisuuteen noussut amerikkalaisperhe tekee tiivistä yhteistyötä kaapeli- ja satelliittikanava E! Entertainment Televisionin kanssa. Perheenjäsenet ovat saaneet pääohjelman lisäksi useita spin off -sarjoja eetteriin, joista yksi oli Rob Kardashianin ja Blac Chynan elämää seurannut Rob & Chyna.

Oman sarjansa päättymisestä katkera Blac Chyna haastoi koko Kardashianien perheen oikeuteen ja vaati heiltä miljoonakorvauksia sarjan sabotoimisesta. Tämän jälkeen Rob on yrittänyt hieroa sopua naisen kanssa, mikä on tuottanut hieman tulosta. Nyt Chyna on muuttanut korvausvaatimustaan.

29-vuotias Chyna on nyt Daily Mail -sivuston mukaan pudottanut Khloen, Kourtneyn, Kylien ja Kendallin syytettyjen listalta. Hän vaatii silti edelleen jättisummaa perheeltä, mutta enää syytettyinä ovat vain Kim Kardashian ja perheen äiti Kris Jenner.

Chynan mukaan Kris ja Kim olivat syypäät Rob & Chyna -realitysarjan toisen tuotantokauden peruuntumiseen. Tämän vuoksi nainen on menettänyt monia muitakin työtilaisuuksia ja hänen tulonsa ovat pienentyneet. Chyna olisi halunnut jatkaa yhteistä televisio-ohjelmaa siitä huolimatta, että hän ei enää ole yhdessä Robin kanssa.