Nyt panostetaan kattaukseen – näin viikkaat lautasliinat tyylikkäästi

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kertakäyttöiset servetit eivät anna juhlapöydän kattauksesta yhtä prameaa kuvaa kuin kauniisti taitellut lautasliinat. Lautasliinat ovat monikäyttöisiä ja kestävät oikein huollettuna pitkään. Nyt on vinkattu lautasliinojen taittelutyylejä.

Blossom-sivusto on julkaissut Facebookissa videon, jolla nähdään kymmenen hauskaa tapaa saada lautasliinoihin omaperäisempi ulkonäkö. Videolla neuvotaan muun muassa se, kuinka lautasliinasta saa näppärn ruusun kattaukseen. Vaikka videolla suositaan kankaasta valmistettuja liinoja, voi niksejä kokeilla myös isokokoisempiin paperiservetteihin.

Videolla nähdään useita eri muotoja, joista osaa voi hyödyntää menun tai ruokailuvälineiden asettelemisen kanssa. Markkinoilla on myös lautasliinarenkaita näyttävämpää kattausta varten. Arvokkaimmat renkaat on valmistettu jalometalleista juhlaillalliseen sopivien ruokailuvälineiden tyyliin.

10 Wow-worthy Napkin folds that belong on the table… not on …

10 Wow-worthy Napkin folds that belong on the table… not on your lap!

Publié par Blossom sur vendredi 3 novembre 2017