Valoilmiö pelästytti kyläläiset – mitä ihmettä taivaalla kuvattiin?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Taivaankannen tapahtumat ovat kiehtoneet ihmisiä kautta aikojen. Osa uskoo ulkoavaruudessa asuvien olioiden vierailevan säännöllisesti kotiplaneetallamme. Nyt on kuvattu UFO-alusten muodostelma Ukrainassa.

Ukrainan Novogradovkan kylän asukkaat ovat ikuistaneet omituisen näyn iltataivaalla. Noin varttitunnin ajan taivaalla näkyi seitsemän kirkasta valoa, joista kaksi lähti myöhemmin liikkumaan. Valot näyttivät pysyvän muuten paikoillaan.

Mirror-lehden mukaan videon kuvasi Ivan Rusev -niminen mies. Myöhemmin uutisiin tiedotettiin, että valot kuuluisivat Ukrainan armeijalle. Ne liittyivät heidän mukaansa harjoituksiin, mutta valojen alkuperää tai syntytapaa ei ole paljastettu julkisuuteen. Osa ukrainalaisista uskoo, että hallitus yrittää peitellä totuuttaa UFO-aluksista.