Koira ei halunnut päästää omistajaa lähtemään – monille tuttu näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koiranomistajat tuntevat piston sydämessään aina kun heidän pitää lähteä kotoa ja jättää surumielinen koira yksin kotiin. Omistajat yleensä rauhoittelevat lemmikkiä sanomalla, että he tulevat ihan pian takaisin. Aina tämä ei kuitenkaan auta helpottamaan koiran oloa.

Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa Molly-niminen koira kuulee, että se joutuu jäämään kotiin. Naisen työ on sellainen, johon nainen pystyy usein ottamaan Molly-koiran mukaan. Tämän vuoksi se ei otakaan hyvällä näitä kertoja, kun se joutuu jäämään kotiin.

Molly hyppii oven edessä eikä haluaisi päästää omistajaansa lähtemään. Lopulta se hyppää sohvan päältä omistajansa syliin ja ottaa naisesta hellyttävän halausotteen. Koiran jättäminen kotiin on aina vaikeaa, mutta tämän yksilön jättäminen raastaa luultavasti erityisen paljon omistajan sydäntä.