Smoukahontas-Saara paljasti siilitukkansa plussat ja miinukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kielinaisena tunnettu ja nyt myös laulajanuraa menestyksekkäästi tehnyt Sara Forsberg, eli Saara, tunnetaan räväkästä ja positiivisesta olemuksestaan. Saara yllätti faninsa pari kuukautta sitten ajelemalla hiuksensa pois. Nyt siilitukkainen monitaituri on kertonut uudella videollaan millaista elämä ilman hiuksia on ollut.

Saara julkaisi hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa hän kertoo mitä hyviä ja huonoja puolia hän on huomannut siinä, että hänellä ei ole hiuksia. Ensimmäisinä asioina tähti huomasi, että hän saa paljon huomiota, häntä tuijotetaan ja myös osoitellaan siilitukan vuoksi. Myymälöiden työntekijätkään eivät tunnu enää luottavan naiseen.

Saaran mukaan siilitukan pituutta on vaikeaa pitää tietyssä mitassa, koska se tulee ajella viikottain. Naisen mielestä on myös omituista miten moni tuntuu ajattelevan, että häntä saa silittää päästä, koska hänellä ei ole pitkiä hiuksia. Hän on alkanut saamaan naisiltakin enemmän huomiota ja yhä useammin juuri naiset ovat tulleet iskemään häntä.

Saara pitää kuitenkin siitä, että hiukset eivät ole tiellä ja suihkussa käyminen on nopeaa. Hiustenhoitotuotteisiinkaan ei kulu rahaa, koska hän ei tarvitse enää muuta kuin shampoon. Saara on nauttinut myös siitä, että toiset naiset ovat yleisesti ottaen mukavampia hänelle nyt kun hänellä on siilitukka.