Thor: Ragnarok -elokuvan yleisö yllättyi – saivatkin näytelmäversion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuorein Marvel-spektaakkeli Thor: Ragnarok sai ensi-iltansa 10. lokakuuta. Uusi-seelantilaisen Taika Waititin ohjaama elokuva tarjoili yleisölle aikaisempia Thor-seikkailuja humoristisemman, vauhdikkaamman ja värikkäämmän tarinan.

Video sisältää spoilereita elokuvasta.

Thor: Ragnarokia katsomaan saapunut elokuvateatterin yleisö sai taannoin yllättyä The Late Late Show -juontaja James Cordenin ansiosta. Elokuvan sijaan heille tarjoiltiinkin näytelmäversio Thorin tuoreimmasta seikkailusta.

Lavalla nähtiin elokuvan tähdet, Chris Hemsworth, Cate Blanchett, Tom Hiddleston, Tessa Thompson, Jeff Goldblum ja Mark Ruffalo. Thor: Ragnarok toteutetaan teatterin lavalla tietenkin hieman pienemmällä budjetilla kuin elokuvaversiossa, mikä näkyy erityisesti puvustuksen ja erikoistehoisteiden laadussa.

Näytelmän parhaita paloja, kuten myös näyttelijöiden humoristisia kommentteja teatterituotannosta, nähtiin The Late Late Show -ohjelmassa ja sittemmin Youtubessa julkaistulla videolla.