Khloe pääsi siskonsa videoblogiin – ovat kuin kaksosia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias Kylie Jenner toimii muotisuunnittelijana, tyyli-ikonina, televisiotähtenä, yrittäjänä ja Kylie Cosmetics -yrityksen perustajana ja toimitusjohtajana. Nyt hän aloitti myös oman YouTube-kanavan, jolle julkaistuilla videoilla hän esiintyy yleensä parhaan ystävänsä Jordyn Woodsin kanssa. Nyt nainen sai kuitenkin seuraa isosiskostaan.

Kylie Cosmetics -kanavan uudella videolla nähdään Kylie Jenner isosiskonsa Khloe Kardashianin kanssa. Videolla naiset testaavat ja esittelevät uutta Koko Kollection -meikkisarjaa, jonka siskokset ovat kehitelleet yhdessä. Katsojat pääsevät näkemään miltä eri huulipunasävyt näyttävät sekä Khloen että Kylien huulilla.

Naiset näyttävät videolla tyrmäävän kauniilta. Khloe oli aiemmin kertonut pikkusiskolleen pukeutuvansa pelkästään mustaan, minkä vuoksi Kylie oli myös pukenut pelkkää mustaa ylleen. Myös naisten hiukset näyttävät videolla samalta Jennerin pitäessä vaaleaa peruukkia. Jenner on jokaisella videolla käyttänyt erilaista peruukein loihdittua hiustyyliä, minkä vuoksi fanit eivät voikaan ikinä tietää miltä nainen tulee uudella videollaan näyttämään.