Lenkki sai hupaisan käänteen – omistaja juuttui mutaan kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sekä lapset että lemmikit nauttivat ulkona leikkimisestä ja vesilammikoissa pyörimisestä. Aikuiset ovat aina ne, jotka joutuvat kuraisten lasten ja koirien jäljet siivoamaan, minkä vuoksi harva sotkeekaan itseään ulkona vapaaehtoisesti mutaan.

Nyt YouTube-videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa nainen on jäänyt kiinni tahmeaan mutaan. Nainen on ilmeisesti juossut mutaan koiriensa perässä, mutta joutunutkin lopulta kinkkiseen tilanteeseen kenkien juuttuessa mutaan kiinni.

Naisella oli jalassaan kumpparit, minkä vuoksi hän oli varmasti sen enempää asiaa miettimättä astellut keskelle mutaliejua. Mudassa hetken taisteltuaan nainen vielä horjahti maahan, minkä jälkeen myös hänen takkinsa ja housunsa olivat yltä päältä kurassa.