Miehet treenasivat kuin Kim Kardashian – huikea muutos 6 viikossa

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkistähtien on nähty pudottavan nopeasti painoaan esimerkiksi lapsen saamisen jälkeen. Moni on voinut ajatella, että he pystyvät siihen vain koska heillä on mahdollisuus huippuvalmentajiin ja omiin kokkeihin. Monet julkkisten käyttämät laihdutusmetodit ovat kuitenkin kaikkien saatavilla.

Nyt neljä miestä päätti ottaa haasteen vastaan ja suorittaa saman intensiivikurssin, jonka avulla Kim Kardashiankin on kertonut päässeensä eroon raskauskiloistaan. Videolla seurataan neljän miehen edistymistä kuuden viikon kestävällä treenijaksolla.

Miehet treenaavat viisi kertaa viikossa Barry’s Bootcamp -metodilla. Treeniin kuuluu aina juoksumatolla juokseminen, jonka jälkeen suoritetaan joka päivä vaihtuvia voimaliikkeitä. Jokainen mies näki huikean muutoksen kuuden viikon jälkeen pelkän treenin avulla ilman erityistä ruokavaliota tai dieettiä.