Nicole Scherzinger trendikkäänä – revityt farkut ja uusi hiustyyli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändistä noussut laulaja ja X Factor -tuomarinakin toiminut Nicole Scherzinger tunnetaan vahvasta lauluäänestään ja tyrmäävän kauniista ulkonäöstään. Viime päivien aikana nainen on kuvattu tyylikkäissä mekoissa, mutta nyt nainen ihastutti heiman nuorekkaammalla tyylillään.

Viimeksi Nicole Scherzinger ikuistettiin Lontoon Palladiumissa järjestetyssä ITV-gaalassa hehkuvassa asussa, joka loisti punaisen ja pinkin sävyissä. Usein rohkeissa ja paljastavissa asuissa nähty popkaunotar oli tällä kertaa pukenut ylleen trendikkään asun, jossa oli risaiset korkeavyötäröiset farkut ja näyttävä farkkutakki.

Nuorekkaassa asussa sekä farkut että takki oli kulutettu rikki, minkä lisäksi takissa oli paljon piirrettyjä yksityiskohtia. Tyylikkyyttä asuun toivat punaiset avokkaat ja punaiset huulet, minkä lisäksi naisen uusi hieman lyhyempi hiustyyli sopi trendikkääseen asukokonaisuuteen erinomaisesti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash