Tanssitemppu meni pahasti pieleen – mies putosi laivasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Veneissä ja risteilyaluksilla tapahtuu yleensä ne kaikista hulvattomimmat juhlat ja ikimuistoisimmat ylilyönnit. Humalassa laivan kannelle ei kannata kuitenkaan mennä tanssimaan, koska sillä voi olla todella vakavat seuraukset.

Nyt hauskalla videolla nähdään miten surkuhupaisasti eräälle katamaraanin kannella tanssineelle miehelle kävi. Vieressä ollut ystävä on kuvannut videolle miestä, joka on antautunut musiikin vietäväksi. Mies eläytyy musiikin mukana, mutta ennen kuin muut ehtivät tekemään mitään, mies on jo pudonnut laidan yli veteen.

Mies on ottanut ylhäällä olevasta putkesta kiinni tanssiessaan kannen reunalla. Miehen on ollut tarkoitus varmaankin hypätä reunakaiteen päälle istumaan. Kun mies on hypähtänyt kaiteen yli, putki onkin jäänyt miehen käteen kiinni irrotessaan aluksen rakenteista, mikä aiheuttaa miehen putoamisen suoraan veteen. Onneksi tässä tapauksessa ei kuitenkaan näyttänyt käyvän sen suurempaa vahinkoa.