Aina Inkeri Ankeisesta tehdään elokuva – Putous-hahmo joulutunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Putous-hahmo Aina Inkeri Ankeinen saa oman elokuvan. Ankeisen Joulutervehdys on Putouksen kahdeksannen kauden voittajahahmo Aina Inkeri Ankeisen ympärille rakennettu ankean hilpeä televisioelokuva.

Kolmiosaisessa tarinassa on tiedossa muun muassa pukin kaappausta, aasin piilotusta, menneisyyden haamuja, Aina Inkerille tyypillistä epätyytyväisyyttä ja tietenkin suomalaisten huumorihermoon iskevää katkeruutta. Näissä joulunajan klassikkotarinoissa kierretään Ainan sapekkaan huumorin kautta aina muinaisesta Nasaretista takaisin kotoisan lähiöbensiksen pihalle.

Koko perheen joulukomedia Ankeisen Joulutervehdys on täynnä komediaa, jännitystä ja suuria tunteita. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Pilvi Hämäläinen ja Joonas Nordman, joka on myös ohjannut elokuvan. Itse Aina Inkerin lisäksi Ankeisen Joulutervehdyksen rooleissa nähdään valtava liuta Suomen eturivin näyttelijöitä ja viihdyttäjiä, kuten Elena Leeve, Kari Ketonen, Ernest Lawson, Niina Lahtinen, Antti Heikkinen, Roope Salminen, Matti Onnismaa, Mikko Penttilä, Kaisa Hela, Miitta Sorvali, Timo Lavikainen ja Taneli Mäkelä.