Hailey Baldwin iski poptähden – lempi leiskui julkkisbileissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nouseva poptähti Shawn Mendez palkittiin kolmessa kategoriassa MTV EMA -palkintogaalassa. Muun muassa Treat You Better ja There’s Nothing Holdin’ Me Back -hiteistään tunnettu miestähti oli nähty gaalan virallisilla jatkoilla todella läheisissä tunnelmissa Hailey Baldwinin kanssa.

19-vuotias Shawn Mendez ja 20-vuotias Hailey Baldwin oli nähty viettämässä jatkoilla yhdessä aikaa. Juhlat olivat olleet täynnä julkkiskaunottaria, mutta The Sun -sivuston mukaan miehen huomio oli ollut koko illan kiinnittyneenä pelkästään Hailey Baldwiniin.

Baldwin ja Mendez olivat olleet koko illan toisiinsa liimautuneina ja vaihtaneet keskenään pitkiä ranskalaisia suudelmia. Sivusta seuraajille oli ollut selvää, että kaksikko halusi muidenkin tietävän, että he ovat yhdessä.

Mtv, Shawn Mendes ve Hailey Baldwin’in çıktığının rapor edildiğini söyledi. #shawnmendes #haileybaldwin

A post shared by Magazine Account💦 (@magazineeofcelebrities) on