John Travolta paljasti härskin fantasiansa mieshierojalle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Näyttelijälegenda John Travoltan tiedetään hyväksyvän ainoastaan mieshierojia. Hänellä on tarkat vaatimukset hotellien henkilökunnalle majoitusalan liikkeissä yöpyessään. Eräs 21-vuotias hieroja joutui kertomansa mukaan epämiellyttävään tilanteeseen Travoltan ollessa hänen asiakkaanaan.

RadarOnline on saanut käsiinsä asiakirjoja, joissa Yhdysvaltojen Palm Springsissä työskentelevä mieshieroja on joutunut hakeutumaan poliisin luokse John Travoltalle antamansa hieronnan jälkeen. Näyttelijä oli toistuvasti poistanut pyyhkeen paljaan takamuksensa päältä hieronnan aikana ja vihjaillut hierojalle homoseksuaalisista fantasioistaan.

Raportin mukaan John Travolta oli hieronnan jälkeen sanonut olevansa virittäytyneessä tilassa. Hän oli kehunut mieshierojansa ulkonäköä viehättäväksi ja pyytänyt, että hieroja tulisi hänen seurakseen höyrysaunaan. Saunassa Travolta oli hiplannut hierojan sisäreittä ja näyttänyt, minkälaisista hierontaotteista piti. Sen jälkeen Travolta oli tarjoutunut pesemään hierojansa selkää, kun mies oli lähtenyt kiusaantuneena pois saunasta.

Kun hieroja oli pannut hierontapöytäänsä kasaan, oli Travolta udellut miehen seksuaalisia kokemuksia toisten miesten kanssa. Travolta muun muassa halusi tietää, oliko kukaan mies koskaan nuollut hierojan peräaukkoa. Hämillään ollut hieroja meni ilmoittamaan näyttelijästä poliisille. Travoltaa ei kuitenkaan saatu kuulusteltua, koska hän oli poistunut hotellista seuraavana päivänä. Tapaus sattui vuonna 2000.

Vuonna 2012 raportoitiin toisesta tapauksesta, jossa harras skientologi oli yrittänyt saada mieshierojaansa harrastamaan seksiä hänen kanssaan Beverly Hills Hotelissa yöpyessään. 63-vuotias John Travolta on naimisissa Kelly Prestonin kanssa ja heillä on tällä hetkellä kaksi lasta. Kolmas perheen lapsista kuoli vuonna 2009.