Kymppitonni-visailu palaa televisioon – näin Riitta Väisänen kommentoi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina televisioon on palannut monia takavuosien suosikkeja, ja seuraava palaaja on huippusuosittu visailu Kymppitonni. Fox-kanavalla paluun tekevän ohjelman uutena juontajana nähdään Cristal Snow.

Spede Pasasen kehittämä Kymppitonni lanseerattiin vuonna 1985, ja leikkimielinen visailuohjelma on vuosien varrella voittanut lukuisia palkintoja. Keväällä 2018 paluun tekevän ohjelman tuottaa Rabbit Films.

– Haluan luoda Kymppitonnista lämminhenkisen kilpailun, jossa julkkikset tuntevat kuin olisivat kotonaan pelaamassa vanhojen ja uusien frendien kanssa. Parasta pelaamisessa on keuliminen ja henkselien paukuttelu, sekä toisille vinoilu ja läpän heitto. Sellaisen Kymppitonnin minä haluan tehdä, kommentoi Cristal Snow.

Kymppitonnin alkuperäinen juontaja ja formaatin omistaja Riitta Väisänen kommentoi sarjan paluuta.

– Kymppitonni on suosituimpia suomalaisia formaatteja kautta aikojen ja olen hyvin iloinen, että se tekee jälleen paluun. Cristal saa pistää parastaan jos haluaa lyödä minun ennätykseni ja juontaa ohjelmaa yli 3000 jaksoa! Ohjelmasta tulee varmasti hyvä ja formaatin omistajana toivon sille tietenkin pitkää ikää ja suurta menestystä.