Juopottelu kostautui – Lamar Odom menetti rahakkaat sopimukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ammattikoripalloilijana uraa luonut losangelesilainen Lamar Odom on tullut tunnetuksi myös Kardahianit -televisio-ohjelmasta. Hän on Khloe Kardashianin ex-mies. Nyt 38-vuotias mies on menettänyt törttöilynsä takia kaksi rahakasta sopimusta.

Lamar Odom on menetti äskettäin tajuntansa Sunset Stripillä sijaitsevan Bootsy Bellows -strippiklubin VIP-aitiossa. Mies oli mitä ilmeisimmin sammunut liiallisen alkoholin nauttimisen seurauksena, vaikka hänen edustajansa syyttivät nestehukkaa ja huonoa ilmastointia. Mies sai kaksi vuotta sitten vaarallisen yliannostuksen, ja hänen pelätään pian toistavan virheensä.

RadarOnlinen mukaan tuottajat ovat pelästyneet Lamar Odomin jatkuneita paheita. Miehen oli tarkoitus julkaista paljastuskirja elämästään sekä esiintyä realitysarjassaan. Nyt sopimukset on pantu jäihin, koska Odomin pelätään vahingoittavan itseään päihteitä käyttämällä. Hän ei ole tarpeeksi luotettava yhteistyökumppani.