Kurvittaren povi vei huomion leikellyistä kasvoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen televisiotähti, malli ja juontaja Lizzie Cundy on paitsi viihteen monitoiminainen, myös näyttävä kurvitar ikäisekseen. Hän erosi jalkapalloilijamiehestään Jason Cundysta viime vuonna, minkä jälkeen on viettänyt aikaansa muun muassa lomarannoilla.

Eilen Lizzie Cundy osallistui Lontoon Hilton-hotellissa järjestettyyn iltatilaisuuteen, johon hän asteli paljastavassa iltapuvussa. Asun yläosa paljasti enemmän kuin peitti, joten Cundyn kurvit veivät siten päähuomion hänen operoiduista kasvoistaan. Asu oli suunnattu kiistakumppani Piers Morganille.

48-vuotias Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James. Taannoin neito esiintyi punaisella matolla nolossa asussa, joka paljasti sekä kaistaleen hänen rintaansa sekä tähden alushousut.

Splash
Splash
Splash
Splash