Suloisimmat stressilelut – näitä ei voi olla painelematta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset kokevat saavansa hyötyä erilaisista stressileluista. Lelut voivat auttaa keskittymään ja rauhoittumaan saamalla aivot hetkeksi keskittymään vain niihin. Nyt videolla nähdään suloisia pieniä stressileluja, joita ei voi olla painelematta.

Lemmikkitarvikekauppa Pawshop kauppaa verkkosivuillaan todella suloisia stressileluja. Pienet pehmoiset lelut esittävät kissaa, hyljettä, pandakarhua ja toukkaa, ja ne pystyy kiinnittämään esimerkiksi pöydän kulmaan, puhelimeen tai tietokoneen näyttöön kiinni.

Stressilelufiguurit ovat suloisia eläimiä, jotka näyttävät nauttivan siitä kun niiden vatsaa hieroo painamalla ja pyörittelemällä sitä sormella. Stressilelut ovat materiaaliltaan pehmoista silikonia ja lateksia, ja ne maksavat normaalihintaisina 16,5 euroa.

These Squishy Farm Animals Relieve Stress

My life is crying out for these squishy animals 😭😭

Publié par UNILAD sur mardi 14 novembre 2017