Piiri pieni pyörii – The Weeknd pokasi TAAS Justin Bieberin exän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Selena Gomez seurusteli tänä vuonna kymmenen kuukautta kanadalaisen The Weekndin kanssa, ja pariskunta suunnitteli jopa perheen perustamista. Äskettäin Gomez erosi The Weekendistä aikataulullisista syistä ja palasi Justin Bieberin kainaloon. Nyt The Weeknd on iskenyt toisen Justin Bieberin exän.

The Weeknd on nähty treffeillä yhdessä somejulkkis ja malli Yovanna Venturan kanssa. Ventura nousi jokunen vuosi sitten julkisuuteen seurusteltuaan poplaulaja Justin Bieberin kanssa. Nyt, kun sydäntemurskaaja Justin Bieberin teinirakkaus laulaja Selena Gomezia kohtaan on syttynyt jälleen ilmiliekkeihin, on The Weeknd näyttäytynyt julkisesti hehkeän Yovanna Venturan kanssa Los Angelesissa.

27-vuotiaan The Weekndin toimintaa pidetään kostoiskuna 23-vuotiaalle Bieberille ja 25-vuotiaalle Gomezille. Mies istui samassa autossa Yovannan ja hänen ystävänsä kanssa. RadarOnlinen mukaan seurue vieraili Hyde-nimisessä ravintolassa Sunset Stripillä, West Hollywoodissa. Yovanna Ventura täyttää pian 22 vuotta.

https://www.instagram.com/p/BbaPtnCnuaT/?taken-by=yoventura

https://www.instagram.com/p/BbH05XIH4bz/?taken-by=yoventura

https://www.instagram.com/p/BbN9gpSHIBL/?taken-by=yoventura

https://www.instagram.com/p/BbCuhi2nrP_/?taken-by=yoventura

https://www.instagram.com/p/Ba41zMjni-t/?taken-by=yoventura