Cheek lopettaa uransa – viimeinen konsertti Lahden mäkimontussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomiräpin kirkkaimpiin nimiin lukeutuva Cheek paljasti yllättävät tulevaisuudensuunnitelmansa tuoreessa tiedotustilaisuudessa. Tähden mukaan hän aikoo lopettaa hiphop-uransa ensi vuonna.

Helsingin hotelli Kämpissä pidetyssä tilaisuudessa Cheek kertoi pohtineensa loppuvuodesta 2014 alkaneen tauon aikana, onko hänellä enää mitään annettavaa. Hän päätti luoda trilogian, joka kattaisi kolme eri taidemuotoa. Näin syntyivät Alphaomega-albumi, elämänkertakirja ja tammikuussa ensi-iltansa saava Veljeni vartija -elokuva.

Cheekin jäähyväiskonsertti tulee tapahtumaan räppärin kotikaupungin Lahden Mäkimontussa. Valot sammuu -konsertti järjestetään 25. Elokuuta 2018. Ikärajattoman tapahtuman 30 000 lippua tulevat myyntiin tiistaina 21. marraskuuta.

Ennen varsinaista viimeistä esiintymistään Cheek tulee tekemään vielä jäähyväiskiertueen. Tähden uusi single Enkelit julkaistaan 16. marraskuuta.