Nyt oli vesirajassa! 20-vuotias supermalli huippuniukassa mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka poptähti Shawn Mendez palkittiin kolmessa kategoriassa MTV EMA -palkintogaalassa. Mies nähtiin gaalan virallisilla jatkoilla todella läheisissä tunnelmissa Hailey Baldwinin kanssa. Nuori supermalli saapui gaalajuhlaan erittäin lyhyessä mekossa.

Hyvin niukkaan ja lyhyeen pikkumustaan pukeutunut Hailey kuvattiin tapahtuman punaisella matolla, jossa hänen asunsa oli vain millien päässä niin sanotusta vesirajasta.

19-vuotias Shawn Mendez ja 20-vuotias Hailey Baldwin nähtiin myöhemmin illalla gaalan jatkoilla yhdessä. Juhlat olivat olleet täynnä julkkiskaunottaria, mutta The Sun -sivuston mukaan miehen huomio oli ollut koko illan kiinnittyneenä pelkästään Hailey Baldwiniin. Baldwin ja Mendez olivat olleet koko illan toisiinsa liimautuneina ja vaihtaneet keskenään pitkiä ranskalaisia suudelmia.

Splash
Splash
Splash