Huvijahti kuin lomakylä paratiisissa – luksuksen kruunaa oma tulivuori

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Huvijahtien maailmassa luksus hakee usein vertaistaan, kun ökyrikkaat haluavat toinen toistaan erikoisempia, upeampia ja kalliimpia ratkaisuja. Nyt otsikoihin on noussut alunperin jo viisi vuotta sitten esitelty konsepti huvijahdista, joka on kuin pieni lomakylä. Jossa on tulivuori.

Yacht Island Design
Yacht Island Design

Erikoisen näköinen Tropical island Paradise -luksusjahti on brittiläisen Yacht Island Designin suunnittelema alus, joka on lähes sata metriä pitkä. Luonnollisesti tulivuoren juurella laivan keulassa sijaitsee myös helikopterin laskeutumisalue.

Allasalueella on useita cabana-tyylisiä mökkejä, joissa matkailijat saavat lekotella muilta rauhassa, elleivät halua käydä asioimassa viereisessä allasbaarissa. Suunnittelussa on pyritty hakemaan vaikutelmia Karibian trooppisista paratiisisaarista. Yhteensä alukselle mahtuu vain kymmenen asiakasta.

Yacht Island Designin suunnittelija Rob McPherson oli mukana suunnittelemassa aiemmin uutisoimaamme Streets of Monaco -superjahtia, jonka kannella on oma formularata.