Jymy-yllätys: Scooter esiintyy huhtikuussa Parasta jälkeen! -risteilyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin ysäriohjelma Parasta ennen! päättyi taannoin, kun sen isäntä Matti Airaksinen päätti panna ysäripillit pussiin. Viimeinen ohjelman nimeä kantanut Parasta ennen! -risteily järjestettiin Itämeren aalloilla maaliskuun lopussa, ja se oli jättimenestys. Nyt bileristeily tekee upean paluun.

Torstaina 12. huhtikuuta 2018 järjestettävä Parasta jälkeen! -risteily marssittaa esiintymään yhden kaikkien aikojen kovimmista ysäriyhtyeistä, kun saksalainen konejyrä Scooter nousee MS Tallink Silja Europan lavalle. Tapahtuma julkistettiin tänään, ja lippujen ennakkomyynti alkaa huomenna järjestettävällä Jysäri-risteilyllä.

Kuten jo Parasta Jälkeen! -risteilyn nimestä voidaan arvata, kotimainen ysärimusiikin kummisetä Matti Airaksinen esiintyy myös risteilyllä. Hänet saatiin houkuteltua mukaan juuri Scooterin avulla.

– On hämmentävää, että Scooter ylipäätään saatiin bookattua risteilylle mukaan. Yleensä he esiintyvät jäähalleissa ja stadioneilla. On kunnia olla mukana samalla stagella H.P. Baxxterin kanssa, Matti Airaksinen kommentoi.