Kim Kardashian on kuin valkoinen unelma – lanseerasi kolme parfyymiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähtenä tunnettu Kim Kardashian odottaa hänen aviomiehensä Kanye Westin kanssa kolmatta lasta. Sijaissynnyttäjän kantama lapsi on sukupuoleltaan tyttö, mistä Kim ja tytär North ovat erityisen innoissaan. Nyt nainen julkaisi myös kolme uutta parfyymiä koskmetiikkayrityksensä alla.

Kim Kardashian lanseerasi aiemmin oman KKW Beauty -meikkisarjansa, joka keskittyi aluksi varjostus- ja korostustuotteisiin. Nyt nainen on laajentanut meikeistä parfyymien puolelle julkaisemalla kolme erilaista tuoksua naisille. Tuoksujen pakkaukset muistuttavat kauniita kristalleja, ja niiden pohjatuoksuna toimii gardeniat.

Kim Kardashian näytti todella häikäisevältä hajuvesien lanseeraustilaisuudessa. Naisella oli yllään valkoinen tiukka mekko ja pitkähihainen paita, jonka saumat saivat yläosan näyttämään siltä kuin naisella olisi ollut tiukka korsetti yllään.

KIM KARDASHIAN WEST 😻👸🏼 Queenin' on a different level ✨ #kimkardashian #queen

A post shared by SASS COLLECTION (@sasscollectionxo) on

@kkwfragrance launches 15th Nov 10am PST (LA TIME) | via Entertainment Tonight |

A post shared by kardashian videos. (@dashtube) on

Oh my 🔥 #kimkardashian #khloekardashian

A post shared by Thessy & Yiota (@saboluxe) on