Kim Kardashian vahvisti vahingossa vauvan sukupuolen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka Kim Kardashianin on tiedetty odottavan kolmatta lastaan sijaissynnyttäjän avulla, on hän ollut toistaiseksi melko vaitonnainen asiasta. Nyt tähti on kuitenkin vahingossa paljastanut vauvan sukupuolen.

Kim oli vieraana Ellen-keskusteluohjelman tuoreessa jaksossa. Siinä hän puhui viikonloppuna vietetyistä vauvakutsuiksi, ja tuli ohimennen kertoneekseen tulevan vauvan olevan tyttö.

– Ihmiset toivat leluja ja vauvoja. North availi niitä ja sanoi ”äiti, koska pikkusisko ei ole täällä, tarvitsen kaikki hänen lelunsa huoneeseeni. Leikin niillä ja pidän huolen että ne ovat ok pikkusiskolleni”, Kim kuvaili.

Ellen DeGeneres huomautti Kimin paljastaneen odottavansa tyttölasta, minkä myötä yleisö puhkesi aplodeihin. Tähti nauroi ja myönsi tulevan vauvan olevan tyttö.

Sijaissynnyttäjän kantaman lapsen on huhuttu jo aikaisemmin olevan tyttö, mutta kyseessä oli ensimmäinen kerta kun Kim Kardashian itse paljastaa sukupuolen. Kimin ja Kanye Westin kolmannen lapsen laskettu aika on tammikuussa.