Muistatko Yksin kotona 2 -elokuvan? Elokuvan hotelli tarjoaa samanlaista teemapakettia

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yksin kotona 2 – Eksynyt New Yorkissa -elokuvan kohtaukset on kuvattu pääasiassa legendaarisessa Plaza Hotelissa. Nyt newyorkilainen hotelli tarjoaa asiakkailleen elokuvakohtauksissa nähtyjä matkakokemuksia. Elokuvan ilmestymisestä on kulunut 25 vuotta.

New Yorkin Manhattanilla sijaitseva Plaza Hotel on yksi alueen maamerkeistä. Se on avannut ovensa ensimmäisen kerran vuonna 1907, ja tarjonnut siitä lähtien luksusluokan palveluita asiakkailleen. 90-luvulla sen kuuluisuutta lisäsi Yksin kotona -elokuvasarjan toinen osa, jossa New Yorkiin eksynyt pikkupoika vinguttaa isänsä luottokorttia hotellin palveluista nauttiakseen.

ABC Newsin mukaan Plaza Hotel tarjoaa nyt asiakkailleen mahdollisuutta samankaltaiseen kohteluun. Yritys on ottanut myyntilistoilleen matkapaketin, jossa pääsee maistelemaan 90-luvun ruokia elokuvassa nähtyyn tyyliin. Samalla pääsee kokeilemaan elokuvan pikkupojan elämää interaktiivisen valokuvausession avulla. Pakettiin kuuluu myös pehmisjäätelöä toimittava huonepalvelu.