Pysäyttävä video Norjasta – lapsi välttyi täpärästi rekan alle jäämiseltä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tuore norjalaisvideo osoittaa, miksi ei kannata vähätellä liikennekäyttäytymisen opettamisen tärkeyttä lapsille. Siinä tietä ylittävä koululainen välttyy erittäin täpärästi varmalta kuolemalta. Videolla koululaisia kuljettava bussi pysähtyy tien laidalle Norjan Hoyangerissa.

Yksi lapsista lähtee ylittämään tietä, eikä huomaa bussin lähestyvää rekkaa. Rekkakuski ei puolestaan huomaa tiellä juoksevaa koululaista rekan takaa. Hän onnistuu kuitenkin jarruttamaan ajoissa, ja lapsi välttyy täpärästi auton alle jäämiseltä.

Tilanne tallentui videoksi bussin takana ajaneen rekan kojelautakameran ansiosta. Sydämen pysäyttävä video lähti nopeasti leviämään viraalina, ja sitä on katsottu Youtubessa jo yli kaksi miljoonaa kertaa.