Uusi Super Mario Bros -elokuva suunnitteilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nintendo on ryhtymässä yhteistyöhön lukuisia menestyksekkäitä animaatioelokuvia tuottaneen Illumination Entertainment -yhtiön kanssa. Se myötä valkokankaalla saatetaan nähdä yhteen Nintendon suosituimmista pelisarjoista pohjautuva elokuva.

Nintendon ja Illumination Entertainmentin kerrotaan suunnittelevan Super Mario Bros. -pelisarjaan pohjautuvaa animaatioelokuvaa. Yhtiöt ovat Wall Street Journal -lehden mukaan käyneet neuvotteluja elokuvasta jo vuoden ajan.

Illumination Entertainment -tuotantoyhtiö on vastannut muun muassa menestyksekkäistä Kätyrit, Itse ilkimys ja Lemmikkien salainen elämä -elokuvista. Sopimus koskisi toistaiseksi yhtä elokuvaa.

Super Mario -pelisarjan pohjalta on tehty aikaisemminkin elokuva. Vuonna 1993 ensi-iltansa saanut Super Mario Bros. sai kuitenkin tyrmäävän vastaanoton. Elokuvan päärooleissa nähtiin muun muassa Dennis Hopper, Bob Hoskins ja John Leguizamo.