Victoria Beckham myi tyylineuvoja – ohikulkijat maksoivat 2 dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Victoria Beckham on nykyisin menestyvä perheenäiti ja liikenainen. Muotisuunnittelijana ja tyyligurunakin tunnettu nainen myi nyt puistossa tuntemattomille ohikulkijoille tyylineuvoja.

Victoria Beckham antoi Vanity Fairin tekemällä videolla ohikulkijoille tyylineuvoja etänä videopuhelun välityksellä. New Yorkin Central Parkissa kävelevät ihmiset saivat muodin edelläkävijältä kultaakin kalliimpia tyylineuvoja nyt vain kahden dollarin hinnalla.

Victoria Beckham kertoo ohikulkijoille miten omista farkuista voi tehdä äitiyshousut ja mikä on tämän syksyn ehdoton pakkohankinta. Beckhamin mukaan talvella oman tyylin kannalta tärkein asia on hyvä takki, johon kannattaa erityisesti panostaa.