Carmen Electra päästi kamerat vaatekomeroonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja näyttelijä Carmen Electra nousi jo 90-luvulla maailmanmaineeseen Baywatch-sarjan myötä. Taannoin bisneksiään seksituotteisiin laajentanut nainen saa yhä asuillaan paparazzien kamerat laulamaan aina kun hän astuu juhlien punaisille matoille.

Tällä kerralla 45-vuotias Carmen Electra päästi Vogue-lehden kuvaajat hänen vaatekomeroonsa, jonne vain harva on aiemmin päässyt kurkistamaan. Vaatekomero sisältää Electran rakkaimmat kengät ja juhlapuvut, joista suurin osa ei ole enää muodissa, mutta pysyy kuitenkin naiselle tärkeinä tunnearvonsa puolesta.

Carmen Electra on muuttanut uuden talonsa viinikellarin suureksi korkokenkien säilytyshuoneeksi. Nainen esittelee videolla myös muistettavimpia iltapukuja, joista osan kohdalla Electra joutuu itsekin nyrpistämään nenäänsä ja miettimään miksi on kyseiseen asuvalintaan joskus päätynyt.