28-vuotias mallitulokas bikineissä – tennistähden tyttöystävä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähtien kainalossa nähdään usein toinen toistaan näyttävämpiä missi- ja mallikaunottaria, eikä tennis tee siinä lajina poikkeusta. Kanadalainen tennistähti Milos Raonicin tyttöystävä on nimittäin upea mallikaunotar Danielle Knudson.

Nyt Knudson on kuvattu viettämässä vauhdikasta päivää uimarannalla yhdessä ystävänsä Melody de la Fen kanssa. Neitokaiset eivät olleet rannalla bikineissä viettämässä ainoastaan vapaa-aikaansa, vaan markkinoimassa yhteistä The Bikini Diaries -blogiaan.

28-vuotias kanadalainen Danielle Knudson on tullut tunnetuksi malliuraltaan, jonka merkeissä hän on julkaissut upeita kuvia varsinkin Instagramissa. Vuonna 2016 kaunotar poseerasi esimerkiksi Maxim-miestenlehdessä. Varsinaiseksi julkkikseksi hän nousi vasta ryhdyttyään seurustelemaan tennistähti Milos Raonicin kanssa. Nyt Danielle on ryhtynyt bloggariksi, kun hän kertoo elämästään The Bikini Diaries -blogissaan.

Splash
Splash
Splash
Splash