Ryhmä ostaa maata Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalta – yrittää estää Trumpin muurin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Cards Against Humanity -seurapelin tekijät eivät ole innoissaan Donald Trumpin suunnitelmista rakennuttaa valtavan muurin Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalle. Niinpä he ovat tehneet oman osansa hankkeen estämiseksi.

Cards Against Humanity -pelin valmistajat ovat ilmoittaneet ostaneensa pienen määrän maata valtioiden rajalta. Lisäksi he ovat palkanneet pakkolunastustapauksiin erikoistuneen lakifirman tehdäkseen muurin rakentamisesta mahdollisimman aikaavievää ja kallista.

Pelin valmistajien mukaan hanketta voi tukea 15 dollarin hintaan. Vastineeksi rahoilleen tukijat saavat kuusi Amerikan pelastajaksi kuvailtua yllätystä, kuten kartan ostetusta maa-alueesta.

Cards Against Humanity on mustan huumorin sävyttämä seurapeli, jota pelataan korteilla. Sen tekijät muistetaan myös parin vuoden takaisesta Black Friday -kampanjasta, jossa asiakkaille myytiin ei-mitään.