Charles Manson on kiidätetty sairaalaan: ”Kuolema vain ajan kysymys”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimpiin sarjamurhaajiin lukeutuva Charles Manson on toimitettu Kalifornian Bakersfieldissä sijaitsevaan sairaalaan. 83-vuotiaan miehen kerrotaan tekevän kuolemaa suolistovaurioiden aiheuttamien sisäisten verenvuotojen takia.

Yhdeksää elinkautista Kalifornian Corcoranissa sijaitsevassa valtion vankilassa vuodesta 1971 istunut Charles Manson on kiidätetty jälleen sairaalahoitoon. Hänen terveytensä ei ole näillä näkymin kohenemassa ja ennuste on huono. RadarOnlinen mukaan miestä vartioi viisi poliisia.

Charles Mansonia hoitavasta sairaalasta on kerrottu, että hänen menehtymisensä on vain ajan kysymys. Charles Manson on anonut ehdonalaiseen pääsyä yhteensä 11 kertaa. Tätä ei ole järjestynyt. Charles Manson meni muutama vuosi sitten avioon huomattavasti itseään nuoremman Afton Elaine Burtonin kanssa.