HesaÄijältä hulvaton video torkuttajista – sinäkin tunnet tällaisen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Herääminen varhain aamulla ei aina ole helppoa. Edessä oleva työpäivä, koulu tai kodin askareet eivät onnistu joka päivä motivoimaan tarpeeksi ihmisiä nousemaan sängystä, minkä vuoksi moni päätyykiin torkuttamaan herätyskelloaan.

HesaÄijä on julkaissut aiheesta hänen Facebook-sivuilleen hauskan videon, johon moni on voinut samaistua. Videolla mies yrittää herätä aamulla varhain, mutta ei onnistu. Mies on asettanut edellisenä päivänä herätyskellonsa herättämään hänet puoli seitsemältä, mutta lopullinen heräämisaika onkin jotain aivan muuta.

Videolla HesaÄijä näyttää minkä vuoksi hän ja luultavasti myös hyvin monet muut ovat aina myöhässä. Torkuttamisen katalaan kierteeseen joutunut päätyy lopulta uhraamaan rauhallisen aamun, aamiaisen syömisen ja suihkussa käymisen muutamaan ylimääräiseen lisäminuuttiin sängyn pohjalla.

Tän takia mää ole ain aamul myähäs😁Ketä o sun tutuist pahin torkuttaja?

Publié par HesaÄijä sur jeudi 16 novembre 2017