Jasper Pääkkönen mukana Hollywood-elokuvassa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jasper Pääkkönen on kiinnitetty amerikkalaisohjaaja Spike Leen uuteen elokuvaan. Black Klansman -elokuvassa ovat mukana myös muun muassa Adam Driver, Topher Grace ja Laura Harrier. Asiasta uutisoi Variety-lehti.

Tositapahtumiin perustuva Black Klansman kertoo Ron Stallworthista, mustasta etsivästä 1970-luvun Coloradossa. Hän soluttautui Ku Klux Klanin riveihin kerätäkseen järjestöstä tietoja ja sabotoidakseen sen toimia.

Vuonna 2015 kunnia-Oscarilla palkittu ohjaaja Spike Lee tunnetaan muun muassa 25th Hour – viimeinen ilta, Do the Right Thing – kuuma päivä ja Malcolm X. Black Klansmanin tuottajana toimii Jordan Peele, joka ohjasi tämän vuoden Get Out -yllätyshitin.

Jasper Pääkkönen nousi julkisuuteen Salatut elämät -sarjan kautta. Viime vuosina hän on niittänyt kansainvälistä menestystä Viikingit-sarjassa, jossa hän esittää Halvdan Mustaa. Näyttelijä nähtiin taannoin myös Sofia Boutellan tähdittämässä Jet Trash -elokuvassa.