Kebabissa pitkän iän salaisuus? 70-vuotias näyttää vuosikymmeniä nuoremmalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Turkkilainen laulaja Ajda Pekkan on 71-vuotias, mutta ulkonäkönsä puolesta hän voisi olla vuosikymmeniä nuorempi. Tähti onkin herättänyt ulkonäkönsä ansiosta runsaasti huomiota myös kotimaansa ulkopuolella.

Pekkan kiittää nuorekkaasta ulkonäöstään paitsi säännöllistä liikuntaa ja kauneusleikkauksia, myös ruokavaliota ja hyviä geenejä. Laulajan mukaan hänen ruokavalioonsa kuuluu muun muassa päivittäinen inkivääri-sitruunavesi, mutta myös kebab.

– En voi sanoa rajoittavani valintojani ruoan suhteen. Pidän kebabista ja kalasta, Pekkan kuvaili.

Daily Mail -lehden mukaan Pekkan haluaisi iästään huolimatta tulla vielä äidiksi. Hän on selvittänyt lääkäreiden kanssa keinosiemennyksen mahdollisuutta.

Ajda Pekkan nousi Turkissa kuuluisuuteen 1970-luvulla näyteltyään elokuvissa. Menestyksekäs laulajanura alkoi vasta myöhemmin. Tähti on myös edustanut kotimaataan Euroviisuissa vuonna 1980, minkä myötä hän nousi tunntetuksi myös Yhdysvalloissa.

 

@semiramispekkan Mutlu yıllar benim Melek kardeşim🎂🎂🎂🌺🌺💕💗❤️🌹

A post shared by Ajda Pekkan (@ajdapekkan) on

A post shared by Ajda Pekkan (@ajdapekkan) on

A post shared by Ajda Pekkan (@ajdapekkan) on

A post shared by Ajda Pekkan (@ajdapekkan) on