Mies yritti korjata lapsenlapsen nuken – tulos kuin kauhuelokuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viraalihitiksi nousseessa kuvassa Girls World -nukke on saanut karmivan upouuden ilmeen. Syypäänä oli isoisä, joka yritti vain korjata vahingossa tekemäänsä virhettä.

Mies oli yrittänyt putsata lapsenlapsensa nukkea lakkaspriin avulla. Valitettavasti sprii oli kuitenkin pyyhkinyt pois myös Girls World -nuken silmät ja kulmakarvat. Isoisä yritti korjata virheensä lisäämällä nukelle lehdestä olleesta kuvasta leikatut silmät.

Hyvästä yrityksestä huolimatta lopputulos on kuin suoraan kauhuelokuvasta. Miehen tytär jakoi tapauksesta ennen ja jälkeen -kuvat, jotka keräsivät Twitterissä nopeasti yli kymmenen tuhatta uudelleenjakoa ja kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

– Kun isäsi yrittää putsata tyttäresi Girls World -nukkea lakkaspriillä, mutta se vie myös nuken silmät päästä ja hän leikkaa uudet lehdestä, Twitter-käyttäjä Tashy McTashface kirjoitti.