The Rock taistelee hirviöitä vastaan – videopeliklassikosta elokuva!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin tuotteliaimpiin tähtiin lukeutuva Dwayne ”The Rock” Johnson nähdään ensi vuonna suositun videopelin elokuvasovituksessa. Hän esittää pääroolia Rampage-elokuvassa. Rampage-peleissä valtavan kokoiset hirviöt kylvävät tuhoa suurkaupungeissa.

Elokuvaversiossa Johnson esittää primatologia, jonka tutkima gorilla muuttuu yllättäen jättiläiseksi. Samaan aikaan maailmaa uhkaavat myös samalla tavoin kasvanut susi ja matelija.

Johnsonin ohella Rampagen päärooleissa nähdään Naomie Harris, Malin Åkerman ja The Walking Dead -sarjasta tuttu Jeffrey Dean Morgan. Ohjaaja Brad Peyon on aikaisemmin tehnyt yhteistyötä Johnsonin kanssa San Adreas -elokuvassa. Huhtikuussa ensi-iltansa saavan elokuvan ensimmäinen traileri on katsottavissa Youtubessa.