AC/DC-yhtyeen Malcolm Young on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin rockyhtyeisiin lukeutuvan AC/DC-yhtyeen Malcolm Young on kuollut 64-vuotiaana. Yhtye kertoi miljoonia fanejaan koskettavasta suru-uutisesta verkkosivuillaan.

Malcolm Young oli yksi rockjätin perustajajäsenistä ja hän toimi yhtyeen laulajana, kitaristina ja laulutekijänä. Yhtye nimittää Youngia visionääriksi ja yhtyeen kantavaksi voimaksi, joka teki aina juuri kuten halusi.

Lauantaina menehtynyt Young ei ole enää viime vuosina kuulunut yhtyeen varsinaiseen kokoonpanoon, sillä hän siirtyi yhtyeestä syrjään huhtikuussa 2014 sairastuttuaan vakavasti. Tuolloin yhtyeen epäiltiin lopettavan, mutta toisin kävi. Yhtye teki paluun jo kuukauden päästä, kun Malcolm Youngin tilalle oli kiinnitetty hänen veljenpoikansa Stevie Young. Syyskuussa ilmoitettiin, ettei Malcolm Young enää palaa yhtyeeseen.