Hävittäjälentäjä piirsi peniksen taivaalle – ilmavoimat pyysi anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentäjät ovat kautta aikojen hauskuttaneet maassa olevia piirtämällä savuillaan erilaisia kuvioita taivaalle myös muulloin kuin lentonäytöksissä. Äärimmäisen harvoin taivaalle piirretään kuitenkin jotain lapsilta kiellettyä saati valtava miehen sukuelin. Nyt niin on kuitenkin käynyt.

Washingtonin osavaltion Okanogan Countyssä ihmiset loksauttivat leukansa huomatessaan mitä hävittäjälentäjä sai aikaiseksi siniselle taivaalle. Whidbey Islandin ilmavoimien tukikohdan pilotti päätti nimittäin työstää taivaalle valtavan peniksen.

Tapauksella oli lukuisia silminnäkijöitä, eikä sen tekijäkään jäänyt huomaamatta. Kaikki asukkaat eivät olleet yksinomaan innoissaan härskistä kuviosta taivaalla, koska lapset kysyivät heiltä mitä kuvio esittää. Ilmavoimat on pahoitellut tapahtunutta ja kertonut, että tällaista toimintaa ei ilmavoimissa sallita. Lentokoneen pilotille on luvassa rangaistus.