Käärmeetkin voivat olla söpöjä – kuvat todistavat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset kammoavat käärmeitä ja kavahtavat aina sellaisen kohdatessaan. Käärmeet ovat kuitenkin suosittuja lemmikkejä eksoottisten eläinten hoitamisesta kiinnostuneiden parissa. Useiden mielestä ne voivat olla jopa söpöjä.

Sosiaalisessa mediassa on alkanut leviämään A different type of Art -sivuston julkaisema kuva-albumi, jossa on useampia hauskoja kuvia käärmeistä. Taiteilijat ja lemmikkien omistajat ovat halunneet kuvien avulla osoittaa, että myös käärmeet voivat olla hellyttäviä.

Kuvien perusteella voidaan nähdä, että käärmeet todella ovat melko söpöjä monissa tilanteissa. Käärmeiden pelko on kuitenkin monilla niin syvälle juurrutettu, että pelkät yksittäiset käärmekuvat eivät onnistu sitä välttämättä vielä poistamaan.

Adorable Snake Photos

Publié par A different type of Art sur jeudi 16 novembre 2017